Haka

Med hjälp av fillers kan man förstärka sina ansiktsdrag eller bygga volym till önskad plats på ansiktet som att skulptera och återskapa.

Hur går behandlingen till?

Fillern injiceras under huden med små tunna nålar. Beroende på önskat resultat med behandlingen varierar placeringen av fillern. 

Vad består fillers av och vad är hyaluronsyra?

Fillers består av hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne med stor fuktbindande förmåga. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens struktur samt hjälper till med att ge huden volym och fukt.

Kan man göra fillersbehandlingar om man är förkyld eller herpes/munsår?

Om du är förkyld eller har en pågående herpesinfektion bör du inte göra någon behandling. Avvakta till viruset har läkt ut och du känner dig frisk. Du får heller inte injektionsområdet.

    Gör behandlingen ont?

    Det är väldigt individuellt på hur folk upplever smärtan. Du kan innan din behandling få bedövningssalva för att minimera smärtan. Det finns även vissa sprutor som innehåller bedövningsmedel.

    Hur länge håller fillers?

    Det varierar från person till person. Det beror på vilket område som behandlats och hur ens egna livsstil och ämnesomsättningen ser ut. Normalt sett så varar det mellan fyra till tolv månader.